Рецепт Рецепт тіста на булочки фото

Рецепт тіста на булочки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт тесту для булочок вийде у кожної господині, тому обов'язково візьміть його на замітку. Тісто добре піднімається, а вироби відмінно пропікаються в духовці. Побалуйте домашніх випічкою!

Опис приготування:

Щоб приготувати тісто для булочок або ж будь-яких інших борошняних виробів, вам знадобляться дріжджі. Вони можуть бути як свіжими, так і сухими. Також можна використовувати продукт моментальної дії, якщо у вас мало часу. Щоб дізнатися, як приготувати рецепт тесту на булочки, вивчіть поради вище.

  • Борошно пшеничне - 350 грам (вищого сорту )
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Сухі дріжджі - 3 грами
  • Сіль - 1 щіпка
рецепт тіста на булочки - фото крок 1
Молоко злегка підігрійте, щоб воно було теплим. Вилийте його в миску, додайте сухі дріжджі і цукор. Залиште інгредієнти на десять хвилин в теплі.
рецепт тіста на булочки - фото крок 2
Борошно кілька разів просійте через сито в окремий посуд. Вона повинна добре насититися киснем. Потім додайте до неї розм'якшене вершкове масло, порізане на шматочки, а також сіль.
рецепт тіста на булочки - фото крок 3
Руками перетворите масло з борошном в крихту. Якщо у вас є блендер, то можете скористатися ним. Тоді процес буде простіше і швидше.
рецепт тіста на булочки - фото крок 4
Влийте в борошно розведені в молоці дріжджі з цукром.
рецепт тіста на булочки - фото крок 5
Замісити гладке тісто. Скачайте його в кулю і поставте в мисці підходити на півтори години в тепло. Потім тісто обомніте руками і приступайте до формування виробів.

Схожі рецепти