Булочки з листкового тіста і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Такого красивого і в той же час простого десерту я не бачила ніколи. Дивовижні булочки-трояндочки зачарують ваших гостей не тільки зовнішнім виглядом, але і смаком. Спробуйте приготувати самі - і переконайтеся
Ви можете, наприклад, замість персикового джему використовувати мед або будь-яке варення. Тут немає прибудов вашої фантазії. Впевнена: вам сподобається цей рецепт. Готувати такі десерти одне задоволення!
- Листкове тісто - 1 штука
- Яблука - 2 штуки
- Лимон - 12 штук (нам знадобиться тільки сік)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Персиковий джем - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра і кориця - За смаком (для прикраси)
Вимийте яблука. Виріжте з них серцевину. Розріжте навпіл і наріжте часточками. Часточки повинні бути тонкими, але не повинні кришитися.
Налийте в посуд для мікрохвильовки 2 склянки води. Видавіть туди лимонний сік. Покладіть яблука в воду з соком, щоб вони не окислилися і не змінили колір. Ставимо посуд з яблуками в мікрохвильову піч хвилини на 3: нам потрібно, щоб яблука стали м'якими.
В окремому посуді змішайте джем з 2-ма столовими ложками води. Поставте в мікрохвильовку на 30 секунд. Перемішайте масу. Наріжте тісто на смужки. Змастіть кожну смужку тесту джемом.
Покладіть на смужку тесту яблука. Яблука варто класти внахлест. Потім акуратно "накрийте" яблука нижньою частиною тіста.
Дуже акуратно поверніть тісто трояндочкою.
Зручніше запікати булочки в формі для тесту. Поставте їх у розігріту до 190 градусів духовку, час готування - близько 40 хвилин.
Після того як, булочки будуть готові, ви можете за допомогою сита посипати їх корицею і цукровою пудрою. Булочки з листкового тіста з яблуками готові. Смачного!