Рецепт Булочки з листкового тіста і яблук фото

Булочки з листкового тіста і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такого красивого і в той же час простого десерту я не бачила ніколи. Дивовижні булочки-трояндочки зачарують ваших гостей не тільки зовнішнім виглядом, але і смаком. Спробуйте приготувати самі - і переконайтеся

Опис приготування:

Ви можете, наприклад, замість персикового джему використовувати мед або будь-яке варення. Тут немає прибудов вашої фантазії. Впевнена: вам сподобається цей рецепт. Готувати такі десерти одне задоволення!

  • Листкове тісто - 1 штука
  • Яблука - 2 штуки
  • Лимон - 12 штук (нам знадобиться тільки сік)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Персиковий джем - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра і кориця - За смаком (для прикраси)
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 1
Вимийте яблука. Виріжте з них серцевину. Розріжте навпіл і наріжте часточками. Часточки повинні бути тонкими, але не повинні кришитися.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 2
Налийте в посуд для мікрохвильовки 2 склянки води. Видавіть туди лимонний сік. Покладіть яблука в воду з соком, щоб вони не окислилися і не змінили колір. Ставимо посуд з яблуками в мікрохвильову піч хвилини на 3: нам потрібно, щоб яблука стали м'якими.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 3
В окремому посуді змішайте джем з 2-ма столовими ложками води. Поставте в мікрохвильовку на 30 секунд. Перемішайте масу. Наріжте тісто на смужки. Змастіть кожну смужку тесту джемом.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 4
Покладіть на смужку тесту яблука. Яблука варто класти внахлест. Потім акуратно"накрийте" яблука нижньою частиною тіста.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 5
Дуже акуратно поверніть тісто трояндочкою.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 6
Зручніше запікати булочки в формі для тесту. Поставте їх у розігріту до 190 градусів духовку, час готування - близько 40 хвилин.
булочки з листкового тіста і яблук - фото крок 7
Після того як, булочки будуть готові, ви можете за допомогою сита посипати їх корицею і цукровою пудрою. Булочки з листкового тіста з яблуками готові. Смачного!

Схожі рецепти