Рецепт Булочки з листкового тіста з сиром та родзинками фото

Булочки з листкового тіста з сиром та родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Листкове тісто , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Булочки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

В цей десерт крім родзинок можна додавати будь-які сухофрукти, які є у вас вдома. Сир додасть страві соковитості і користі. Хто любить випічку і хто любить родзинки, горіхи, Коран, цей рецепт для вас!

Опис приготування:

Для того, щоб не витрачати час на приготування листкового тіста, можна взяти магазинне тісто (нЕ дріжджове, а саме листкове). У начинку додайте не тільки родзинки, а все, що любите: Коран, чорнослив, в'ялену вишню, горіхи…

Якщо раніше ви думали, що тільки ваша бабуся знає, як приготувати булочки з листкового тіста з сиром та родзинками, то тепер самі станете справжнім майстром!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Сир - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
  • Ваніль - За смаком
  • Сухофрукти - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 1
1. Спочатку підготуйте сухофрукти. Заливаємо їх окропом і даємо постояти кілька хвилин. Потім воду зливаємо, а сухофрукти промаківаем паперовими рушниками.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 2
2. У сметану відправляємо одне яйце і перемішуємо їх до однорідної маси. Сметану я використовую 20-відсоткову.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 3
3. У сир додамо раніше приготовлену сметану з яйцем, ванільку і цукор. Цукор додаємо до смаку, хто як любить. Всю цю масу потрібно добре розім'яти, але зробити це виделкою, міксер краще не використовувати, а то стане рідкою.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 4
4. В отриману масу додайте сухофрукти, перемішайте і відправте в холодильник на час, поки будемо займатися тестом.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 5
5. Дістаємо тісто і розгортаємо його приблизно в прямокутник, занадто тонко катати не потрібно.
Начинку викладаємо по всій площі, але краю залишаємо вільними.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 6
6. За допомогою рушники або силіконового килимка тісто потрібно звернути в рулет. Всі вільні краї защипнути, щоб вони не розклеїлись.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 7
7. Рулетик нарізати на частини розміром 5-6 см, це і будуть наші булочки!
Акуратно викладіть їх на пергамент.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 8
8. Кожну булочку змастіть збитим жовтком. Духовку розігрійте до температури 180-200 градусів і помістіть туди деко. Тридцяти хвилин вистачить, щоб булочки приготувалися.
булочки з листкового тіста з сиром та родзинками - фото крок 9
9. Начинка готується дуже швидко. Якщо раптом сир трошки потік, не турбуйтеся, смак від цього не зіпсується. Зверху присипте все цукровою пудрою. Півгодини - і ви можете насолоджуватися приголомшливим смаком свіжої, теплою випічки.

Схожі рецепти