Булочки з сиром з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цим дивним, повітряних булочок я знайшла давно, може, року 2 назад, не встояла і в той же день приготувала. Якщо є готове тісто, буде швидко до непристойності.
Аромат і смак у цих булочок із сиром просто неймовірний. Там же є сир, до того ж - дуже багато сиру! Ця страва буде відмінним сніданком або доповненням до обіду. Досить хвалити, пора дізнатися, як приготувати булочки з сиром з листкового тіста.
- Листкове тісто - 500 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно - 100 грам
Разморозьте тісто. Розкачайте його в пласт. Товщина млинця повинна бути в кілька мм. (це важливо). Змажете плавленим сиром або маслом. Натертий сир висипте на отриманий "млинець" .
Поверніть тісто в один рулет. Наріжте невеликими скибочками (приблизно в один сантиметр). Викладіть на пергамент і посипте борошном. Далі булочки змастіть яйцем. Для аромату можна покласти пару часточок часнику і досипати залишки сиру.
Випікайте близько 26 хвилин в розігрітій духовці.