Булочки з листкового тіста з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
З листкового тіста можна готувати безліч страв. Хтось готує з нього солоні, а хтось солодкі страви. Сьогодні я розповім про те, як приготувати булочки з листкового тіста з яблуками.
Листкове тісто я зазвичай купую в магазині. Готовий варіант мені дуже подобається, з ним немає ніяких проблем. Булочки виходять ароматними і дуже пишними. Рекомендую!
- Тісто листкове - 500 грам (бездрожжевое)
- Яблука - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Яблука чистимо від лушпиння і рубаємо на кубики. Змішуємо з корицею і цукром. Начинку викладаємо на порізане на квадратики і попередньо розкачане тісто.
Складаємо квадратики в трикутнички, робимо зверху кілька надрізів (для виходу пара). Випікаємо булочки на змащеному олією деку 10-15 хвилин. Температура приготування - 160 градусів.
Ароматні листкові булочки з яблуком і корицею готові! Насолоджуємося чудовим десертом! До чаю або кави - варіант просто прекрасний! Смачного!