Рецепт супу з рисом і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Продумуєте меню на обід, не знаю, яке перше зварити? Поспішаю показати вам нескладний варіант, як приготувати суп з рисом і м'ясом. Наваристий, ароматний і ситний, - чудова ідея для всієї родини.
Це чудовий рецепт, так як процес нескладний, а результат - приголомшливий. Дивовижне поєднання обсмажених зі спеціями овочів, м'яса і рису. При бажанні ви можете також додати і інші овочі за смаком, солодкий перець, наприклад, або гострий, якщо любите пікантні нотки. Дуже раджу спробувати!
- Яловичина - 300 грам
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Картопля - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, базилік і т.Д.)

1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте дрібними кубиками. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте.

2. Хвилин через 7 додайте дрібно нарізану цибулю і ще через пару хвилин - часник.

3. Слідом можна викласти подрібнений помідор, морква, нарізану кубиками. Смажте овочі з м'ясом хвилин 5, помішуючи. Додати сіль за смаком, додайте спеції. Влийте гарячу воду.

4. На повільному вогні варите супчик близько 35-40 хвилин. Після можна додати картоплю.

5. Ще хвилин через 20 викладіть промитий рис.

6. Подальше час варіння залежить від того, наскільки розварений рис ви віддаєте перевагу.
Готовий супчик перед подачею можна доповнити свіжою зеленню.
Смачного!
Готовий супчик перед подачею можна доповнити свіжою зеленню.
Смачного!