Рецепт Рецепт простого бісквіта фото

Рецепт простого бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Для бажаючих навчитися готувати солодку випічку я покажу рецепт простого бісквіта. Це класичний варіант бісквітного тіста. А пиріг ми прошарками джемом, що теж є класикою.

Опис приготування:

Готувати бісквіт дійсно простіше простого, особливо якщо під рукою є міксер. Але є важливий момент: щоб випічка не осіла, її потрібно повністю остудити (годин 5). Лише після цього можна різати бісквіт на 2 пласта.

Більше секретів немає, можете приступати до готування.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Яйця - 5 штук
  • Джем - 200 грам (або варення)
рецепт простого бісквіта - фото крок 1
Спершу міксером збийте масло до пишності.
рецепт простого бісквіта - фото крок 2
Потім по одному додайте яйця.
рецепт простого бісквіта - фото крок 3
Просійте борошно, змішайте з усіма сухими інгредієнтами і поступово, вимішуючи, введіть в тісто.
рецепт простого бісквіта - фото крок 4
Духовку прогрейте до 180 градусів і випікайте бісквіт до коричнево-золотистого кольору.
рецепт простого бісквіта - фото крок 5
Повністю остудіть корж, розріжте його на 2 пласта, прошарками варенням і дайте трохи просочитися. Все готово.

Схожі рецепти