Морозиво пломбір «Простіше простого»
(покроковий рецепт з фото)
Влітку дуже хочеться порадувати своїх рідних смачним і корисним десертом - морозивом. Тому пропоную дізнатися, як приготувати морозиво пломбір "простіше простого", ніжний пломбір за мінімум часу!
Пломбір є самим ніжним і смачним морозивом, але це не означає, що його неможливо приготувати в домашніх умовах. Більш того, ви здивуєтеся, що для його приготування необхідно всього три інгредієнти: вершки, згущене молоко і ванільний цукор. Пломбір виходить таким, яким його всі пам'ятають з дитинства: солодким, ароматним і ніжним. За бажанням можете подати пломбір з фруктовим пюре, шоколадним або кленовим сиропом або посипати його какао-порошком.
- Вершки - 500 грам (жирністю 33-38%)
- Згущене молоко - 200 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
1. Перед початком приготування морозива вершки охолодіть в холодильнику протягом мінімум трьох годин. Перелийте їх в охолоджену миску, додайте ванільний цукор і почніть збивати міксером на малих обертах.
2. Поступово збільшіть швидкість і збийте масу до стійких піків. Невеликими порціями додайте згущене молоко, змішуючи на невеликій швидкості. Перекладіть морозиво в ємність для заморожування, накрийте харчовою плівкою.
3. І поставте в холодильник на 8-10 годин до повного замерзання. Перед подачею дайте морозиву зігрітися при кімнатній температурі протягом 10 хвилин. Смачного!