Швидка запіканка (простіше простого)
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на вечерю, щоб здивувати рідних смачним і незвичайним блюдом, та ще щоб всі залишилися ситими? Обов'язково скористайтеся моїм рецептом, як приготувати швидку запіканку.
Швидку картопляну запіканку я готую дуже часто. Основою її є відварну картоплю і відварне м'ясо. Замість м'яса можна використовувати і ковбасу, але з м'ясом запіканка виходить все ж смачніше. Блюдо готується дуже швидко, особливо, якщо картопля і м'ясо відварити заздалегідь. Крім цих двох інгредієнтів можна також додати цибулю-порей, морква, кольорову капусту та інші овочі.
- Картопля - 400 грам
- Грудка індички - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити в шкірці до готовності (близько 25 хв.). Грудки індички відваріть в підсоленій воді 20-25
Грудки порізати дрібними кубиками.
Кубиком такого ж розміру поріжте картоплю, який попередньо очистіть.
Обсмажте картоплю разом з грудкою на сковороді до легкої рум'яної скоринки. Це додасть запіканці додаткової хрусткості.
Яйця Збийте, додайте майонез або сметану, всипте перець або інші спеції і добре перемішайте.
Викладіть обсмажену картоплю і індичку у жароміцних форму для запікання.
Залийте все яєчно-майонезній сумішшю і відправте в духовку на 20 - 30 хвилин (температура - 180 градусів). Як тільки яйце запече і утворюється красива рум'яна кірочка, запіканка готова. Вийміть її з духовки і дайте трохи охолонути.
Проста запіканка з картоплі і м'яса готова. Їжте із задоволенням!