Рецепт Торт «Простіше простого» фото

Торт «Простіше простого»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця , Мак
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мені приємно радувати своїх домашніх різною смакотою, то рибку запечу, то мяско, зроблю цікавий салатик або спечу чогось до чаю. Сьогодні розповім, як приготувати торт"Простіше простого" .

Опис приготування:

Мак найчастіше використовую при випічці пасок або пиріжків, а тут знайшов рецепт, в якому було вказано мак. Попереджаю одразу, що для святкувань такий торт НЕ згодиться, вже дуже простий, а ось для тихого сімейного вечері - в самий раз.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Цукровий пісок - 2/3 склянки
  • Кокосова стружка - 2/3 склянки
  • Мак - 2/3 склянки
  • Борошно пшеничне - 2/3 склянки
торт
1. Олія (100 грам) кладу в миску і розтоплюю в мікрохвильовій печі, всипав мак.
торт
2. Дуже люблю кокосову стружку, тому додаючи і її.
торт
3. Для аромату всипав трохи ванілі, додаю цукровий пісок.
торт
4. Вбиваю 2 курячих яйця (у мене не дуже великі).
торт
5. Додаю в миску до інгредієнтів сметану (15% жирності).
торт
6. Борошно пшеничне заздалегідь просівають, щоб випічка була легшою і повітряної, змішую її з розпушувачем і додаю в миску.
торт
7. Лимон мою і натираю на тертці цедру, всипав її в миску.
торт
8. Гарненько перемішую масу, щоб не було грудочок, до отримання однорідної консистенції.
торт
9. Виливаю тісто в форму для випікання і відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
торт
10. Дістаю корж з духовки і перекладаю його на тарілку, трохи остуджують.
торт
11. Решта 50 грам масла кладу в миску, розламується чорний шоколад і додаю до маслу, відправляю в мікрохвильовку і розтоплюю, перемішую.
торт
12. Змащую отриманою масою верхівку коржа і посипаю кокосовою стружкою. Відправляю торт на 10 хвилин в холодильник для застигання шоколаду. Смачного!

Схожі рецепти