Разборнік з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Влітку, коли на прилавках магазинів з'явилися свіжі фрукти, постає питання, що робити з торішнім варенням? Вихід є, спечіть разборнік з варенням, це просто і дуже смачно!
Якщо ви не знаєте, як використовувати торішнє варення, саме час спекти смачний пиріг "разборнік", покрокові рекомендації до рецептом допоможуть це зробити. Якщо використовуєте рідке варення, його слід злегка згустити борошном або крохмалем, з варення з великих шматочків фруктів злийте сироп через ситечко.
- Варення - 200 грам (у мене сливове)
- Молоко - 240 грам
- Борошно - 330 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки - для змазування перед випічкою)
- Вершкове масло - 30 грам
- Дріжджі - 10 грам (свіжі, пресовані)

Підготуйте інгредієнти.

У тепле молоко додайте цукор, сіль, дріжджі, влийте 2 ст. Ложки рослинної олії. Розмішайте до однорідності.

Просійте борошно, замісіть тісто і поставте його на расстойку на 1 час.

Готове тісто розділити на однакові шматочки, наприклад, з 20 штук по 30 грам.

Розкачайте тісто в невелику коржик, в центр викладіть варення.

Зберіть кінці тесту в вузлик.

Умочіть в суміш розтопленого вершкового масла і рослинного.

Викладіть заготовки в форму для випічки, залишки масла вилийте зверху на тісто. Дайте тісту підійти протягом 10-15 хвилин, в цей час розігрійте духовку.

Випікайте разборнік при температурі 180 градусів 35-40 хвилин, перевіряйте готовність, так як духовки у всіх різні.

Для подачі до столу, переверніть разборнік на блюдо, при бажанні можна посипати цукровою пудрою.

Разборнік вийшов дуже смачним! Приємного чаювання!