Разборнік з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Влітку, коли на прилавках магазинів з'явилися свіжі фрукти, постає питання, що робити з торішнім варенням? Вихід є, спечіть разборнік з варенням, це просто і дуже смачно!
Опис приготування:
Якщо ви не знаєте, як використовувати торішнє варення, саме час спекти смачний пиріг"разборнік" , покрокові рекомендації до рецептом допоможуть це зробити. Якщо використовуєте рідке варення, його слід злегка згустити борошном або крохмалем, з варення з великих шматочків фруктів злийте сироп через ситечко.
- Варення - 200 грам (у мене сливове)
- Молоко - 240 грам
- Борошно - 330 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки - для змазування перед випічкою)
- Вершкове масло - 30 грам
- Дріжджі - 10 грам (свіжі, пресовані)
Підготуйте інгредієнти.
У тепле молоко додайте цукор, сіль, дріжджі, влийте 2 ст. Ложки рослинної олії. Розмішайте до однорідності.
Просійте борошно, замісіть тісто і поставте його на расстойку на 1 час.
Готове тісто розділити на однакові шматочки, наприклад, з 20 штук по 30 грам.
Розкачайте тісто в невелику коржик, в центр викладіть варення.
Зберіть кінці тесту в вузлик.
Умочіть в суміш розтопленого вершкового масла і рослинного.
Викладіть заготовки в форму для випічки, залишки масла вилийте зверху на тісто. Дайте тісту підійти протягом 10-15 хвилин, в цей час розігрійте духовку.
Випікайте разборнік при температурі 180 градусів 35-40 хвилин, перевіряйте готовність, так як духовки у всіх різні.
Для подачі до столу, переверніть разборнік на блюдо, при бажанні можна посипати цукровою пудрою.
Разборнік вийшов дуже смачним! Приємного чаювання!