Рецепт Равіолі з шинкою фото

Равіолі з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нещодавно в гостях їла равіолі з шинкою і вони смутно мені нагадували наші варенічі з картоплею. Але які ж смачні це равіолі! Не дарма кажуть, що все геніальне просто, можете спробувати самі!


Опис приготування:

Равіолі з шинкою подаються з томатним соусом і тертим сиром. Готові равіолі можна заморожувати, також як і пельмені. Є спеціальне пристосування для приготування равіолі, воно нагадує нашу Пельменниці. Для начинки можете використовувати інші пропорції картоплі і шинки, а також замість картоплі можна додати гриби і зелень.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Тісто для равіолі - 700 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
равіолі з шинкою - фото крок 1
Цибуля і шинку наріжте.
равіолі з шинкою - фото крок 2
Обсмажте на олії цибулю, додайте шинку.
равіолі з шинкою - фото крок 3
Відваріть картоплю і зробіть пюре.
равіолі з шинкою - фото крок 4
Змішайте пюре і шинку - начинка готова.
равіолі з шинкою - фото крок 5
Тісто приготуйте або купите як на пельмені. Розкачайте тонкі смуги.
равіолі з шинкою - фото крок 6
Дуже зручно начинку видавлювати з поліетиленового мішка.
равіолі з шинкою - фото крок 7
Розподіліть начинку рівномірно.
равіолі з шинкою - фото крок 8
Акуратно накрийте начинку шаром тіста, наріжте равіолі на рівні шматочки. Добре стисніть краї.
равіолі з шинкою - фото крок 9
Відваріть равіолі 5 хвилин в киплячій воді. Смачного!

Схожі рецепти