Равіолі з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно в гостях їла равіолі з шинкою і вони смутно мені нагадували наші варенічі з картоплею. Але які ж смачні це равіолі! Не дарма кажуть, що все геніальне просто, можете спробувати самі!
Равіолі з шинкою подаються з томатним соусом і тертим сиром. Готові равіолі можна заморожувати, також як і пельмені. Є спеціальне пристосування для приготування равіолі, воно нагадує нашу Пельменниці. Для начинки можете використовувати інші пропорції картоплі і шинки, а також замість картоплі можна додати гриби і зелень.
Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто для равіолі - 700 грам
- Картопля - 400 грам
- Шинка - 200 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Цибуля і шинку наріжте.
Обсмажте на олії цибулю, додайте шинку.
Відваріть картоплю і зробіть пюре.
Змішайте пюре і шинку - начинка готова.
Тісто приготуйте або купите як на пельмені. Розкачайте тонкі смуги.
Дуже зручно начинку видавлювати з поліетиленового мішка.
Розподіліть начинку рівномірно.
Акуратно накрийте начинку шаром тіста, наріжте равіолі на рівні шматочки. Добре стисніть краї.
Відваріть равіолі 5 хвилин в киплячій воді. Смачного!