Рецепт Равіолі з шинкою і сиром фото

Равіолі з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 50 хв.

Вийде так смачно, як в італійському ресторані: равіолі з начинкою з сиру і шинки і соусом з помідор.

Опис приготування:

Тісто для равіолі готується так. Візьміть 4 склянки борошна, склянка води, 2 яйця і сіль за смаком. На робочу поверхню просійте борошно, додайте солі, в поглиблення вбийте яйце і замішують тісто, додаючи воду. А далі готуємо за рецептом. Хай щастить!

  • Борошно - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Банку печериць - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Банку помідорів - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Шинка - За смаком
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 1
Замісити тісто на пельмені (равіолі). Залишити тісто настоятися в лляному рушник приблизно на півгодини.
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 2
Приготувати начинку. Консервовані шампіньйони подрібнити, віджати зайву воду і обсмажити з додаванням цибулі.
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 3
Приготувати італійський соус. Обсмажити часник, додати подрібнені томати у власному соку, поперчити, посолити. Додати пару листочків базиліка, довести до густоти.
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 4
Розкачати половину тіста і викласти начинку: гриби, на них - шинка, трохи тертого сиру і чайна ложка збовтати яйця.
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 5
Накрити зверху другим шаром тіста. Відварювати равіолі в підсоленій воді.
равіолі з шинкою і сиром - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти