Равіолі з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Вийде так смачно, як в італійському ресторані: равіолі з начинкою з сиру і шинки і соусом з помідор.
Тісто для равіолі готується так. Візьміть 4 склянки борошна, склянка води, 2 яйця і сіль за смаком. На робочу поверхню просійте борошно, додайте солі, в поглиблення вбийте яйце і замішують тісто, додаючи воду. А далі готуємо за рецептом. Хай щастить!
- Борошно - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Банку печериць - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Банку помідорів - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Шинка - За смаком
Замісити тісто на пельмені (равіолі). Залишити тісто настоятися в лляному рушник приблизно на півгодини.
Приготувати начинку. Консервовані шампіньйони подрібнити, віджати зайву воду і обсмажити з додаванням цибулі.
Приготувати італійський соус. Обсмажити часник, додати подрібнені томати у власному соку, поперчити, посолити. Додати пару листочків базиліка, довести до густоти.
Розкачати половину тіста і викласти начинку: гриби, на них - шинка, трохи тертого сиру і чайна ложка збовтати яйця.
Накрити зверху другим шаром тіста. Відварювати равіолі в підсоленій воді.
Готово! Смачного!