Равіолі з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - італійський рецепт равіолі з козячим сиром. Готується страва не дуже просто, доведеться попітніти з тестом, проте воно того варто.
Рецепт равіолі з козячим сиром - до вашої уваги:
1. Спершу приготуємо начинку. У маленькій мисочці змішуємо раскрошенную козячий сир, а також 2 яйця, сіль і перець, до гладкої консистенції. Власне, начинка готова, тепер можна братися за тісто.
2. Тісто готується тривіально: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Змішуємо до однорідності.
3. Тепер всипаємо в тісто склянку борошна. Змішуємо до однорідності. Потім маленькими порціями додаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Спочатку виделкою, а потім, коли тісто стане досить щільним, месім його руками близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим смачніше будуть равіолі.
5. Розкачуємо тісто в тонкий млинець до товщини в 0, 5 см.
6. Тепер залишається безпосередньо зліпити равіолі. Якщо робите все руками, дідівським способом, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.
7. Отже, все равіолі з кощьім сиром акуратно зліплені. Залишається відварити їх в киплячій воді до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Равіолі з козячим сиром готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Козиний сир - 500 грам
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Спершу приготуємо начинку. У маленькій мисочці змішуємо раскрошенную козячий сир, а також 2 яйця, сіль і перець, до гладкої консистенції. Власне, начинка готова, тепер можна братися за тісто.
2. Тісто готується тривіально: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Змішуємо до однорідності.
3. Тепер всипаємо в тісто склянку борошна. Змішуємо до однорідності. Потім маленькими порціями додаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Спочатку виделкою, а потім, коли тісто стане досить щільним, месім його руками близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим смачніше будуть равіолі.
5. Розкачуємо тісто в тонкий млинець до товщини в 0, 5 см.
6. Тепер залишається безпосередньо зліпити равіолі. Якщо робите все руками, дідівським способом, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.
7. Отже, все равіолі з кощьім сиром акуратно зліплені. Залишається відварити їх в киплячій воді до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Равіолі з козячим сиром готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.