Кабачкові оладки з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкові оладки з козячим сиром - просте, сільське, дуже ситне і досить смачна страва з доступних інгредієнтів. У сезон кабачків - гріх не приготувати хоча б разочок.
Кабачкові оладки з козячим сиром - універсальне блюдо, добре підходить і для сніданку, і для обіду, і для вечері. Влітку, коли кухня завалена свіжими і смачними кабачками, постає питання - а що приготувати з кабачків? Одним з найбільш простих і перевірених результатів є кабачкові оладки. Описані в цьому рецепті кабачкові оладки з козячим сиром - кілька вдосконалений варіант цієї страви. Розповідаю, як приготувати!
- Кабачки - 1 кілограм
- Козиний сир (тертий) - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Кріп, петрушка - - За смаком
- Борошно - 1/2 склянки
- Дріжджі сухі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Кабачки очищаємо від шкірки і насіння, натираємо на крупній тертці.
Щедро солимо.
Ставимо підсолені кабачки в тепле місце на 15 хвилин. Кабачки виділять багато соку, який нам необхідно злити.
Найкраще відкинути кабачки на друшляк і гарненько віджати.
Позбутися від рідини кабачкову масу кладемо назад в миску.
Додаємо сухі дріжджі.
Туди ж розбиваємо яйця.
Свіжу зелень дрібно рубаємо і теж додаємо в кабачкової тісто.
Ретельно перемішуємо.
Додаємо тертий козячий сир.
Перемішуємо.
Просіваємо в миску борошно.
Доводимо борошном до потрібної консистенції, гарненько перемішуємо і відставляємо в тепле місце хвилин на 20-30.
В результаті наше тісто буде виглядати приблизно так.
Нагріваємо в сковороді велику кількість масла. Викладаємо приблизно по столовій ложці начинки в масло, обсмажуємо до золотистого кольору з одного боку.
Потім перевертаємо і смажимо до готовності.
Аналогічним чином смажимо все решта оладки. Подаємо в гарячому вигляді зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!