Кабачкові оладки з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити кабачкові оладки? Пропоную додати твердого сиру і кропу. Повірте, запах і смак помітно покращуються. Давайте подивимося, як приготувати кабачкові оладки з сиром і зеленню!
Під час смаження оладки дуже приємно і апетитно пахнуть сиром. На смак вони відрізняються від звичайних кабачковий, а при бажанні ще можна покласти зубчик часнику, але не більше, щоб не перебити сирний смак і аромат.
- Кабачок - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте продукти. Вимийте кабачок, зріжте кінчики. Зелень сполосніть, поріжте дрібно. Натріть сир на дрібній тертці.
Кабачок натріть на крупній тертці, відіжміть сік.
Додайте яйце, зелень, сіль, перець чорний мелений. Перемішайте.
Додайте тертий сир, добре перемішайте.
Останньою всипте борошно, добре перемішайте, щоб не утворилися борошняні грудочки.
Тісто має вийти середньої густоти, за рахунок сиру воно більш щільне.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Столовою ложкою набирайте тісто і викладайте у вигляді кружечка. Смажте на повільному вогні до утворення скоринки.
Лопаткою переверніть оладки і обсмажити з іншого боку до золотистої скоринки.