Кабачкові оладки з сиром і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Скоро-скоро вже почнеться сезон молоденьких кабачків! Тому дуже рекомендую зберегти цей рецепт в закладочка. Ніжні ароматні оладки з кабачків, з сиром, сиром, часником і зеленню. Смачно!
При приготуванні цього рецепта тертий сир цілком можна замінити бринзою. Непогано буде додати сюди паприку. А також можна запекти оладки в духовці, вийде зовсім дієтичний варіант.
- Кабачок - 500 грам
- Сир - 70 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 30 грам
1. Кабачок натріть на крупній тертці, Залиште сіль і 5 хвилин, щоб він пустив сік.
2. Добре відіжміть зайву рідину.
3. Додайте сир з нарізаною зеленню.
4. Потім - куряче яйце.
5. Тертий сир.
6. Додайте борошно і добре перемішайте.
7. Обсмажуйте з двох сторін на сковороді з додаванням олії.