Печиво з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
М'яке, але розсипчасте пісочне печиво, що роблю з цибулею і сиром. Ви можете надати йому будь-яку форму. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати печиво з козячим сиром.
Для приготування можна використовувати спеціальні формочки або зробити все вручну. Тісто можете вимішувати вручну або за допомогою міксера. Ви можете подавати його після охолодження або ще трохи тепле. Печиво при запіканні збільшується в розмірах, тому розміщуйте його на невеликій відстані один від одного.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1 щіпка
- Вершкове масло - 60 грам
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Козиний сир - 145 грам
- Бавовна - 1 Склянка (або кефір)
1. Змішайте борошно, розпушувач, соду, цукор, сіль, мелений чорний перець. Розітріть борошняну суміш з маслом.
2. Наріжте дрібно цибулю, додайте його до борошняної суміші, в центрі зробіть поглиблення і влийте туди сколотини (кефір), додайте козиний сир. Перемішайте до утворення липкого тіста, потім викладіть його на стіл, присипаний борошном, і обомніте кілька разів.
3. Вручну сформуйте круглий коржик, пріплюсніте її злегка.
4. Розріжте корж на 8 клинів, пензликом очистіть корж від борошна.
5. Перекладіть клини на деко на невеликій відстані один від одного, змастіть залишилася пахтою (кефіром).
6. Запікайте печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
7. Готове печиво перекладіть в тарілку і трохи остудіть, потім подавайте до столу.