Піца з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Піца з козячим сиром - елегантна, соковита, особлива. Її можна подати і в якості легкої закуски до вина. Основу для піци ми приготуємо в домашніх умовах з борошна, води і оливкового масла. Поїхали!
Козиний сир - корисний і поживний, правда, сортів козячого сиру набагато менше, ніж, скажімо, коров'ячого. Є козячий сир - м'який, напівтвердий і твердий. Для приготування піци краще використовувати напівм'який або м'який козячий сир.
Отже, як приготувати піцу з козячим сиром?
1. Насамперед приготуйте основу з тіста для піци з козячим сиром. У миску просійте борошно, додайте в борошно розпушувач. Потім влийте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Після того, як тісто стане м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см.
2. Приготуйте деко - застелите його пергаментним папером. Тісто викладіть на деко і загніть бортики.
3. Духовку розігрійте до 190 градусів.
4. Поки духовка нагрівається, наріжте козячий сир часточками.
5. На основу з тіста викладіть козячий сир.
6. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з козячим сиром готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Козиний сир - 100 грам
Отже, як приготувати піцу з козячим сиром?
1. Насамперед приготуйте основу з тіста для піци з козячим сиром. У миску просійте борошно, додайте в борошно розпушувач. Потім влийте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Після того, як тісто стане м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см.
2. Приготуйте деко - застелите його пергаментним папером. Тісто викладіть на деко і загніть бортики.
3. Духовку розігрійте до 190 градусів.
4. Поки духовка нагрівається, наріжте козячий сир часточками.
5. На основу з тіста викладіть козячий сир.
6. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з козячим сиром готова!
Смачного!