Рецепт Піца з рисом і козячим сиром фото

Піца з рисом і козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний рецепт приготування піци з козячим сиром і рисом.

Опис приготування:

Налийте воду в більшу миску і насипте дріжджі. Нехай постоять кілька хвилин. Додайте масло, сіль, борошно і замісіть тісто. Коли тісто вже досить густе і не перемішується ложкою, викладіть його на посипану борошном поверхню і місіть близько 5 хвилин. Помістити в змащену маслом миску і накрити чистим рушником. Відкласти в сторону, щоб піднімалося близько 45 хвилин. Покласти рис в невелику миску і залити окропом. Дайте постояти близько 10 хвилин, потім злийте воду і подрібніть. Відкладіть в сторону.

Розігріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю; смажити, помішуючи, поки не стане м'яким і прозорим. Зменшити вогонь, посолити. Смажити цибулю до темно-коричневого кольору 5 - 10 хвилин. Додайте кмин, фенхель, інжир і видалити з вогню.

Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (220 градусів С). Розкачати тісто для піци. Викласти на злегка змащену маслом сковороду або папір для випічки. Злегка змастити оливковою олією. Розкласти рис з цибулею на корж. Викласти шматочки козячого сиру. Випікати 15 - 18 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або поки корж стане золотисто-коричневого кольору по краях.


  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Сухі дріжджі - 20 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сушений інжир - 8 штук
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Козиний сир - 300 грам
Налийте воду в більшу миску і насипте дріжджі. Нехай постоять кілька хвилин. Додайте масло, сіль, борошно і замісіть тісто. Коли тісто вже досить густе і не перемішується ложкою, викладіть його на посипану борошном поверхню і місіть близько 5 хвилин. Помістити в змащену маслом миску і накрити чистим рушником. Відкласти в сторону, щоб піднімалося близько 45 хвилин. Покласти рис в невелику миску і залити окропом. Дайте постояти близько 10 хвилин, потім злийте воду і подрібніть. Відкладіть в сторону.

Розігріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю; смажити, помішуючи, поки не стане м'яким і прозорим. Зменшити вогонь, посолити. Смажити цибулю до темно-коричневого кольору 5 - 10 хвилин. Додайте кмин, фенхель, інжир і видалити з вогню.

Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (220 градусів С). Розкачати тісто для піци. Викласти на злегка змащену маслом сковороду або папір для випічки. Злегка змастити оливковою олією. Розкласти рис з цибулею на корж. Викласти шматочки козячого сиру. Випікати 15 - 18 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або поки корж стане золотисто-коричневого кольору по краях.

Схожі рецепти