Піца з рисом і козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування піци з козячим сиром і рисом.
Налийте воду в більшу миску і насипте дріжджі. Нехай постоять кілька хвилин. Додайте масло, сіль, борошно і замісіть тісто. Коли тісто вже досить густе і не перемішується ложкою, викладіть його на посипану борошном поверхню і місіть близько 5 хвилин. Помістити в змащену маслом миску і накрити чистим рушником. Відкласти в сторону, щоб піднімалося близько 45 хвилин. Покласти рис в невелику миску і залити окропом. Дайте постояти близько 10 хвилин, потім злийте воду і подрібніть. Відкладіть в сторону.
Розігріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю; смажити, помішуючи, поки не стане м'яким і прозорим. Зменшити вогонь, посолити. Смажити цибулю до темно-коричневого кольору 5 - 10 хвилин. Додайте кмин, фенхель, інжир і видалити з вогню.
Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (220 градусів С). Розкачати тісто для піци. Викласти на злегка змащену маслом сковороду або папір для випічки. Злегка змастити оливковою олією. Розкласти рис з цибулею на корж. Викласти шматочки козячого сиру. Випікати 15 - 18 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або поки корж стане золотисто-коричневого кольору по краях.
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сухі дріжджі - 20 грам
- Борошно - 3 склянки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сушений інжир - 8 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
- Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
- Козиний сир - 300 грам
Розігріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю; смажити, помішуючи, поки не стане м'яким і прозорим. Зменшити вогонь, посолити. Смажити цибулю до темно-коричневого кольору 5 - 10 хвилин. Додайте кмин, фенхель, інжир і видалити з вогню.
Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (220 градусів С). Розкачати тісто для піци. Викласти на злегка змащену маслом сковороду або папір для випічки. Злегка змастити оливковою олією. Розкласти рис з цибулею на корж. Викласти шматочки козячого сиру. Випікати 15 - 18 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або поки корж стане золотисто-коричневого кольору по краях.