Рецепт Рататуй з фаршем фото

Рататуй з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Баклажан, Фарш
ПП рецепти
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рататуй

Рататуй з фаршем - відмінна закуска, яку можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Завдяки м'ясного фаршу блюдо стане ще ситніше і смачніше.

Ситний рататуй з фаршем готувати дуже легко. Подрібніть цибулю і часник, змішайте їх з фаршем, сіль і poperčite. Нанесіть фарш на злегка обсмажені гуртки баклажан і викладіть їх в форму для запікання разом з помідорами. Посипте блюдо шматочками вершкового масла, тертим сиром і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 45 хвилин, а потім подайте на стіл. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Баклажан - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
рататуй з фаршем - фото крок 1
Баклажани порізати кружальцями і злегка обсмажте на сковороді без масла.
рататуй з фаршем - фото крок 2
Фарш змішайте з подрібненими цибулею і часником, приправити сіллю, поперчіть і нанесіть на теплі баклажани.
рататуй з фаршем - фото крок 3
Поріжте помідори гуртками.
рататуй з фаршем - фото крок 4
Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть баклажани і помідори як на фото. Зверху посипте шматочками вершкового масла.
рататуй з фаршем - фото крок 5
Сир потріть і рясно посипте блюдо. Запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 45 хвилин, а потім подайте на стіл.

Схожі рецепти