Рататуй з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рататуй з фаршем - відмінна закуска, яку можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Завдяки м'ясного фаршу блюдо стане ще ситніше і смачніше.
Ситний рататуй з фаршем готувати дуже легко. Подрібніть цибулю і часник, змішайте їх з фаршем, сіль і poperčite. Нанесіть фарш на злегка обсмажені гуртки баклажан і викладіть їх в форму для запікання разом з помідорами. Посипте блюдо шматочками вершкового масла, тертим сиром і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 45 хвилин, а потім подайте на стіл. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Баклажан - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Баклажани порізати кружальцями і злегка обсмажте на сковороді без масла.
Фарш змішайте з подрібненими цибулею і часником, приправити сіллю, поперчіть і нанесіть на теплі баклажани.
Поріжте помідори гуртками.
Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть баклажани і помідори як на фото. Зверху посипте шматочками вершкового масла.
Сир потріть і рясно посипте блюдо. Запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 45 хвилин, а потім подайте на стіл.