Рецепт Рагу з зайця фото

Рагу з зайця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Зайчатина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб дике м'ясо припало до смаку, його потрібно правильно приготувати! Пропоную приготувати рагу: ніжне, ароматне і дуже смачне. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Я довго шукала рецепт, по якому можна було б приготувати з зайця. І знайшла! Ось тепер ділюся з вами, як приготувати рагу з зайця. Не забувайте, що зайця обов'язково потрібно попередньо вимочити, щоб не було неприємного запаху.

  • Заєць - 1 кілограм
  • Бекон - 100 грам
  • Luk-salotų - 150 грам
  • Червоне сухе вино - 200 мілілітрів
  • Гострий перець - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
1
Для рагу нам знадобляться задні ноги зайця. Очистіть м'ясо від мембрани, акуратно видаліть кістки, кожну ногу розріжте на 4 частини. Посипте сіллю і перцем.
2
Бекон наріжте кубиками, обсмажте на сковороді до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і теж обсмажте. Додайте до бекону м'ясо і обсмажте його з усіх боків.
3
Додайте гострий перець, борошно і перемішайте. Наполягати вино, гарненько перемішайте. Потім додайте лавровий лист.
4
Гасіть під кришкою до готовності м'яса зайця. Це займе приблизно 1-1, 5 годину.
5
Якщо випаруватися занадто багато рідини можна додати трохи бульйону або води.
6
Я подаю рагу з кролика з галушками і салатом з огірків.

Схожі рецепти