Рагу з зайця
(покроковий рецепт з фото)
Щоб дике м'ясо припало до смаку, його потрібно правильно приготувати! Пропоную приготувати рагу: ніжне, ароматне і дуже смачне. Дивіться рецепт!
Я довго шукала рецепт, по якому можна було б приготувати з зайця. І знайшла! Ось тепер ділюся з вами, як приготувати рагу з зайця. Не забувайте, що зайця обов'язково потрібно попередньо вимочити, щоб не було неприємного запаху.
- Заєць - 1 кілограм
- Бекон - 100 грам
- Luk-salotų - 150 грам
- Червоне сухе вино - 200 мілілітрів
- Гострий перець - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
1
Для рагу нам знадобляться задні ноги зайця. Очистіть м'ясо від мембрани, акуратно видаліть кістки, кожну ногу розріжте на 4 частини. Посипте сіллю і перцем.
2
Бекон наріжте кубиками, обсмажте на сковороді до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і теж обсмажте. Додайте до бекону м'ясо і обсмажте його з усіх боків.
3
Додайте гострий перець, борошно і перемішайте. Наполягати вино, гарненько перемішайте. Потім додайте лавровий лист.
4
Гасіть під кришкою до готовності м'яса зайця. Це займе приблизно 1-1, 5 годину.
5
Якщо випаруватися занадто багато рідини можна додати трохи бульйону або води.
6
Я подаю рагу з кролика з галушками і салатом з огірків.