Рецепт Печеня із зайця фото

Печеня із зайця
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Зайчатина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Зайчатина - це делікатесне м'ясо. Є маса способів, як його приготувати. Головне, домогтися того, щоб м'ясо стало м'яким і соковитим. Ділюся з вами рецептом його приготування.

Опис приготування:

Заячина має червоний колір, тому її вимочують в холодній воді кілька годин, поки м'ясо не стане світлим. Можна готувати зайця цілком або ж порізати на частини. Для пікантності в блюдо можна додати трохи гірчиці. Спробуйте!

  • Зайчатина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Картопля - 4-8 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 1 склянок
печеня із зайця - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
печеня із зайця - фото крок 2
М'ясо замочіть у воді на кілька годин, щоб воно стало світле.
печеня із зайця - фото крок 3
Обсмажте шматки заячини до рум'яної скоринки.
печеня із зайця - фото крок 4
Додайте подрібнені цибулю і моркву. Обсмажте все разом 3-5 хвилин.
печеня із зайця - фото крок 5
Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні не менше години.
печеня із зайця - фото крок 6
Потім додайте нарізану картоплю. За смаком додайте сіль і спеції. Перемішайте і тушкуйте ще 15-20 хвилин, до готовності картоплі.
печеня із зайця - фото крок 7
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти