Печеня із зайця
(покроковий рецепт з фото)
Зайчатина - це делікатесне м'ясо. Є маса способів, як його приготувати. Головне, домогтися того, щоб м'ясо стало м'яким і соковитим. Ділюся з вами рецептом його приготування.
Заячина має червоний колір, тому її вимочують в холодній воді кілька годин, поки м'ясо не стане світлим. Можна готувати зайця цілком або ж порізати на частини. Для пікантності в блюдо можна додати трохи гірчиці. Спробуйте!
- Зайчатина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Морква - 1 штук
- Картопля - 4-8 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 1 склянок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо замочіть у воді на кілька годин, щоб воно стало світле.
Обсмажте шматки заячини до рум'яної скоринки.
Додайте подрібнені цибулю і моркву. Обсмажте все разом 3-5 хвилин.
Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні не менше години.
Потім додайте нарізану картоплю. За смаком додайте сіль і спеції. Перемішайте і тушкуйте ще 15-20 хвилин, до готовності картоплі.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!