Рагу з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і ситне блюдо, яке зовсім нескладно готувати. Зручний і легкий рецепт.
Рагу з м'ясом, напевно, улюблене блюдо багатьох чоловіків. Готувати його досить легко і просто. Перед вами досить простий рецепт рагу з м'ясом. Я готував його з мінімальною кількістю інгредієнтів. Цей варіант злегка ускладнений: я обсмажував овочі перед гасінням, мені так більше подобається. Рекомендую скористатися цим рецептом і приготувати смачний обід або вечерю
- М'ясо свиняче - 500 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Капуста - 400 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Лавровий лист - 1-2 штук
М'ясо миємо, нарізаємо на невеликі шматочки.
Наливаємо в сковороду 2 ложки олії і обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до золотистої скоринки.
Капусту дрібно шаткуємо. Викладаємо м'ясо і капусту в каструлю, в якій будемо готувати рагу.
Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками.
Обсмажуємо кубики картоплі і відправляємо в каструлю до м'яса.
Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо кілька хвилин і відправляємо до овочів і м'яса.
Перемішуємо всі інгредієнти в каструлі і додаємо спеції. Потім додаємо томатну пасту і заливаємо в каструлю склянку води. Ще раз перемішуємо. Закриваємо кришкою і ставимо гаситися на великому вогні.
Коли рагу закипить, зменшуємо вогонь (щоб він був трохи менше середнього) я тону хвилин 30 (практично до готовності). Потім додаємо нарізану зелень. Тушкуємо ще хвилин 5.