Рецепт Рагу з м'ясом фото

Рагу з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Картопля, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Ароматне і ситне блюдо, яке зовсім нескладно готувати. Зручний і легкий рецепт.

Рагу з м'ясом, напевно, улюблене блюдо багатьох чоловіків. Готувати його досить легко і просто. Перед вами досить простий рецепт рагу з м'ясом. Я готував його з мінімальною кількістю інгредієнтів. Цей варіант злегка ускладнений: я обсмажував овочі перед гасінням, мені так більше подобається. Рекомендую скористатися цим рецептом і приготувати смачний обід або вечерю

  • М'ясо свиняче - 500 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Лавровий лист - 1-2 штук
рагу з м'ясом - фото крок 1
М'ясо миємо, нарізаємо на невеликі шматочки.
рагу з м'ясом - фото крок 2
Наливаємо в сковороду 2 ложки олії і обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до золотистої скоринки.
рагу з м'ясом - фото крок 3
Капусту дрібно шаткуємо. Викладаємо м'ясо і капусту в каструлю, в якій будемо готувати рагу.
рагу з м'ясом - фото крок 4
Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками.
рагу з м'ясом - фото крок 5
Обсмажуємо кубики картоплі і відправляємо в каструлю до м'яса.
рагу з м'ясом - фото крок 6
Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо кілька хвилин і відправляємо до овочів і м'яса.
рагу з м'ясом - фото крок 7
Перемішуємо всі інгредієнти в каструлі і додаємо спеції. Потім додаємо томатну пасту і заливаємо в каструлю склянку води. Ще раз перемішуємо. Закриваємо кришкою і ставимо гаситися на великому вогні.
рагу з м'ясом - фото крок 8
Коли рагу закипить, зменшуємо вогонь (щоб він був трохи менше середнього) я тону хвилин 30 (практично до готовності). Потім додаємо нарізану зелень. Тушкуємо ще хвилин 5.

Схожі рецепти