Рагу з курки
(покроковий рецепт з фото)
Такі страви особливо актуальні. Я навчилася готувати їх, нічого окремо не обсмажуючи.
Рагу з курки з овочами можна подати на обід або вечерю. Гарнір можна урізноманітнити рисом або картоплею.
- Куряче м'ясо - 1 кілограм
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 2 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
- Морква - 1 штука
Ріпчасту цибулю нарізати або подрібнити в комбайні.
Моркву натріть на тертці.
Моркву і цибулю обсмажте в каструлі з товстими стінками.
До овочів додайте нарізаний болгарський перець.
У каструлю до овочів додайте подрібнене м'ясо (нарізуйте на невеликі шматочки, кістки і шкіру краще видалити).
Гасіть все разом. Додайте трохи води. Тушіте. Додайте солі і спецій. Готову страву подайте до столу.