Рецепт Рагу з курки фото

Рагу з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Такі страви особливо актуальні. Я навчилася готувати їх, нічого окремо не обсмажуючи.

Опис приготування:

Рагу з курки з овочами можна подати на обід або вечерю. Гарнір можна урізноманітнити рисом або картоплею.

  • Куряче м'ясо - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Морква - 1 штука
рагу з курки - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізати або подрібнити в комбайні.
рагу з курки - фото крок 2
Моркву натріть на тертці.
рагу з курки - фото крок 3
Моркву і цибулю обсмажте в каструлі з товстими стінками.
рагу з курки - фото крок 4
До овочів додайте нарізаний болгарський перець.
рагу з курки - фото крок 5
У каструлю до овочів додайте подрібнене м'ясо (нарізуйте на невеликі шматочки, кістки і шкіру краще видалити).
рагу з курки - фото крок 6
Гасіть все разом. Додайте трохи води. Тушіте. Додайте солі і спецій. Готову страву подайте до столу.

Схожі рецепти