Рагу з курки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачно і наваристий, а за рахунок картоплі багато і ситно. Спробуйте рагу з курки з картоплею!
Овочі та м'ясо поріжте, потім на маслі в каструлі обсмажте цибулю з морквою. Додайте м'ясо. Потім влийте бульйон, дочекайтеся його закипання. Додайте картоплю і тушкуйте до готовності картоплі.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Бульйон - 3 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
- Куряче м'ясо - 500 грам
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно.
Морквину натріть на великій тертці.
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю відразу в каструлі з товстими стінками.
Додайте моркву. Перемішайте. Пасеруйте все на невеликому вогні до м'якості.
Додайте м'ясо і тушкуйте все разом 10 хвилин. Додайте сіль, спеції.
Влийте бульйон. Поки він закипає, очистіть картопля і наріжте його на рівні невеликі кубики. Перемішайте. Гасіть все разом 20 хвилин.
Подайте до столу, коли страва буде готова. Готовність можна перевірити по картоплі.