М'ясне рагу з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже ситне і досконалого нескладне в приготуванні м'ясне рагу з картоплею і зеленим горошком. Спробуйте зробити його будинку і здивуєте близьких новим блюдом.
М'ясне рагу з картоплею - це відмінний варіант для ситного обіду або вечері. Додаткові інгредієнти, овочі, можна замінювати за бажанням, кожного разу додаючи нові нотки смаку.
- М'ясо - 300 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Розмарин - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Зелений горошок - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування м'ясного рагу з картоплею вельми простий. Для початку необхідно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками м'ясо. На сковороду налити трохи олії і відправити туди м'ясо.
2. Потрібно обсмажити м'ясо до утворення скоринки, а потім дістати і відкласти на час.
3. Поки смажиться м'ясо можна очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. Часник очистити і також подрібнити. У сковороду, в якій було м'ясо, відправити цибулю і часник, обсмажити до золотистого кольору.
4. Додати томатну пасту, перемішати і смажити ще пару хвилин.
5. Тепер можна відправити назад м'ясо. Додати борошно, ретельно перемішати і смажити близько 2-4 хвилин.
6. Додати воду або бульйон. Посолити і поперчити за смаком, покласти лавровий лист і гілочку розмарину, при бажанні додати улюблені спеції. Довести до кипіння, накрити кришкою і залишити на повільному вогні приблизно на 1 час 15 хвилин.
7. За цей час можна підготувати картопля і морква. Їх необхідно вимити, очистити і нарізати. Додати до м'яса і готувати ще близько 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
8. Приблизно за 5-7 хвилин до готовності можна додати ще зелений горошок.
От і все, м'ясне рагу з картоплею в домашніх умовах готове і блюдо можна подавати до столу.
От і все, м'ясне рагу з картоплею в домашніх умовах готове і блюдо можна подавати до столу.