Рагу з краківською ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з краківською ковбасою - відмінне різноманітність повсякденного меню. Візьміть на замітку цей рецепт. Блюдо просте, швидке і ситне!
В оригінальному варіанті використовується домашня ковбаса, а я пропоную, як альтернативу, взяти краківську. Вийде не менш смачно, апетитно і ароматно. Можна готувати на плиті в будь-якому посуді з товстим дном, в горщиках, в духовці або в мультиварці. Овочі можете комбінувати на свій розсуд. Для ситості я додала гриби, але їх за бажанням можна виключити.
- Краківська ковбаса - 200 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 200 грам (або лісові гриби)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 120 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м'якості.
Додайте нарізану кружечками або напівкружечками ковбасу.
Обсмажте все разом пару хвилин.
Додайте нарізану кубиками картоплю.
Додайте гриби (у мене заморожені).
Додайте сметану, подрібнений ножем часник, посипте все сіллю і спеціями.
Влийте трохи води і тушкуйте все на невеликому вогні до повної готовності картоплі.
Рагу з краківською ковбасою готове.
Смачного!