Рецепт Рагу з краківською ковбасою фото

Рагу з краківською ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рагу з краківською ковбасою - відмінне різноманітність повсякденного меню. Візьміть на замітку цей рецепт. Блюдо просте, швидке і ситне!

В оригінальному варіанті використовується домашня ковбаса, а я пропоную, як альтернативу, взяти краківську. Вийде не менш смачно, апетитно і ароматно. Можна готувати на плиті в будь-якому посуді з товстим дном, в горщиках, в духовці або в мультиварці. Овочі можете комбінувати на свій розсуд. Для ситості я додала гриби, але їх за бажанням можна виключити.

  • Краківська ковбаса - 200 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 200 грам (або лісові гриби)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - 120 грам
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
рагу з краківською ковбасою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 2
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 3
Обсмажте овочі до м'якості.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 4
Додайте нарізану кружечками або напівкружечками ковбасу.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 5
Обсмажте все разом пару хвилин.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 6
Додайте нарізану кубиками картоплю.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 7
Додайте гриби (у мене заморожені).
рагу з краківською ковбасою - фото крок 8
Додайте сметану, подрібнений ножем часник, посипте все сіллю і спеціями.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 9
Влийте трохи води і тушкуйте все на невеликому вогні до повної готовності картоплі.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 10
Рагу з краківською ковбасою готове.
рагу з краківською ковбасою - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти