Рецепт Овочеве рагу з ковбасою фото

Овочеве рагу з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Ковбаса , Боби
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Іноді хороша ковбаса може замінити відсутність м'яса або птиці в страві. Але тут потрібно з розумом підійти до вибору самого рецепта, щоб все виглядало гармонійно. Саме так і вийшло у мене.

Опис приготування:

І тепер я можу поділитися з вами ідеєю, як приготувати овочеве рагу з ковбасою. Воно виходить досить гострим, тому діткам його є не раджу. А, ось, моєму чоловікові сподобалося дуже. Тим більше, що страва дуже ситна, адже в ньому ще є боби. Також можна подати смажене м'ясо до цього рагу.

  • Оливкова олія"extra virgin" - 1 Ст. Ложка
  • Ковбаса копчена - 170 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка (сухий)
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки (сухий)
  • Шпинат - 140 грам
  • Боби білі - 420 грам (консервовані)
  • Помідор - 800 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Пармезан - За смаком
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 1
Розігрійте масло в глибокій сковороді або сотейнику. Ковбасу наріжте і обсмажте в олії протягом 4-5 хвилин, перевертаючи.
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 2
До ковбасі додайте подрібнений часник і цибулю. Смажте, помішуючи, 3 хвилини.
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 3
Потім додайте в сковороду паприку, томатну пасту і орегано. Перемішайте і готуйте ще 3 хвилини.
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 4
Помийте, обсушити і нарвіть шпинат. Додайте його на вогонь. Перемішайте. Смажте 3 хвилини.
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 5
Дрібно наріжте помідори. Додайте їх разом з бобами і бульйоном до решти інгредієнтів. Доведіть до кипіння блюдо. Потім зменшіть вогонь і готуйте 15 хвилин.
овочеве рагу з ковбасою - фото крок 6
В кінці рагу посоліть і поперчіть за смаком. До готового блюда можна додати пармезан. Смачного!

Схожі рецепти