Рагу з баранини ситне
(покроковий рецепт з фото)
Будинки виявився шматок баранини? Пропоную вам дізнатися, як зробити рагу з баранини ситне і смачне. Для новачків, які не звикли до тонкощів готування баранини, таке блюдо - відмінний старт! просто робити!
Всім тим, хто любить ситно і смачно поїсти, при чому якщо особливі вишукування не в пошані, - тоді цей простий рецепт рагу з баранини ситного - як раз для вас! Виходить дуже ніжне м'ясо, яке в процесі гасіння втрачає свій характерний запах, і звичайно ж, розсипчаста смачна картопля! словом, відмінне блюдо, яке припаде до смаку всій родині! Так що рекомендую вам зробити рагу з баранини ситне, а як - зараз розповім!
- Баранина - 800 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Обсмажити на вершковому маслі спочатку подрібнені цибулю і моркву, а потім додамо м'ясо шматочками. Солимо, перчим, обсмажити до появи скоринки.
2. Тепер додамо спеції за смаком, часник часточками, лавровий лист. Зменшимо вогонь, і нехай гаситься під кришкою. Якщо соку мало - додайте трохи води.
3. Поки м'ясо гаситься, моєму, чистимо і ріжемо картоплю. Додамо до м'яса. Перемішаємо, і тушкуємо далі до готовності картоплі.
4. Подавати рекомендую з зеленню. Смачного!