Рецепт Рагу з баранини ситне фото

Рагу з баранини ситне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Будинки виявився шматок баранини? Пропоную вам дізнатися, як зробити рагу з баранини ситне і смачне. Для новачків, які не звикли до тонкощів готування баранини, таке блюдо - відмінний старт! просто робити!

Опис приготування:

Всім тим, хто любить ситно і смачно поїсти, при чому якщо особливі вишукування не в пошані, - тоді цей простий рецепт рагу з баранини ситного - як раз для вас! Виходить дуже ніжне м'ясо, яке в процесі гасіння втрачає свій характерний запах, і звичайно ж, розсипчаста смачна картопля! словом, відмінне блюдо, яке припаде до смаку всій родині! Так що рекомендую вам зробити рагу з баранини ситне, а як - зараз розповім!

  • Баранина - 800 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
рагу з баранини ситне - фото крок 1
1. Обсмажити на вершковому маслі спочатку подрібнені цибулю і моркву, а потім додамо м'ясо шматочками. Солимо, перчим, обсмажити до появи скоринки.
рагу з баранини ситне - фото крок 2
2. Тепер додамо спеції за смаком, часник часточками, лавровий лист. Зменшимо вогонь, і нехай гаситься під кришкою. Якщо соку мало - додайте трохи води.
рагу з баранини ситне - фото крок 3
3. Поки м'ясо гаситься, моєму, чистимо і ріжемо картоплю. Додамо до м'яса. Перемішаємо, і тушкуємо далі до готовності картоплі.
рагу з баранини ситне - фото крок 4
4. Подавати рекомендую з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти