Рагу з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Мало просто згасити баранину з картоплею, тому для того щоб наше рагу вийшло дійсно смачним, ми додамо в нього цибулька з морквою і селерою, чорнослив і заллємо все ароматним пивом.
Для вечері немає більш підходящого страви, ніж рагу, адже в ньому ми гасимо мяско відразу з овочами, виходить не тільки смачно, але і вельми ситно. Є багато варіантів його приготування, і я розповім вам про свого улюбленого простому рецепті рагу з баранини з картоплею. У ньому є щось від ірландської кухні, щось від української і білоруської, а щось я додала від себе, загалом, всього потроху. У підсумку виходить відмінний мікс з ароматною соковитою баранини, картоплі і овочів - виглядає таке блюдо просто приголомшливо, а пахне і того краще. Так що вирушайте в магазин за м'ясом і овочами і приступайте до приготування рагу з баранини з картоплею в домашніх умовах, адже побалувати себе і своїх домашніх смачною вечерею завжди приємно.
- Баранина - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 500-600 грам
- Каротофель - 600 грам
- Морква - 1-2 штук
- Корінь селери - 1/4 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Чорнослив - 150 грам
- Пиво темне - 500 мілілітрів
- Гілочка Темьяна - 2 штуки
- Розмарин - 2-3 штук
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, лавровий лист, ягоди ялівцю)
- Сіль - За смаком
- Вустерський соус - - За смаком