Рагу з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У цієї страви є своя родзинка, причому майже в буквальному сенсі - в рецепті ми будемо використовувати сухофрукти. А м'ятно-сметанний соус додасть особливий вишукування.
Рагу з баранини будемо готувати в мультиварці. Спочатку поріжте необхідні інгредієнти. М'яту і сметану змішайте і поставте в холодильник. Баранину обсмажте в мультиварці на рослинній олії, додайте вино і протушкувати 10 хвилин. Потім видаліть м'ясо, а в жирі, що залишився обсмажити цибулю. Додайте до нього імбир, часник, лимон і спеції. Потім поверніть в мультиварку м'ясо, додайте курагу, чорнослив і помідори. Тушіте 40 хвилин. Подавайте на стіл з м'ятно-сметанним соусом. Смачного!
- Баранина - 300 грам
- Помідори у власному соку - 100 грам
- Чорнослив - 20 грам
- Чорнослив - 20 грам
- Тертий імбир - 1 Чайна ложка
- Подрібнена м'ята - 0, 5 чайних ложки
- Крем - 100 грам
- Вино червоне напівсухе - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Гурток лимона - 2 штуки
- Обкладинка - 1 щіпка
Поріжте баранину шматками.
Подрібніть м'яту, цибуля і часник. Porež'te лимони, чорнослив і курагу розріжте на половинки.
М'ясо посоліть, поперчіть і обсмажте з рослинним маслом в чаші мультиварки в режимі «Жарка» протягом 10 хвилин.
Сметану і м'яту змішайте і відправте в холодильник.
До баранині додайте вино і протушкувати ще хвилин 10.
Потім вийміть м'ясо, а в жирі, що залишився обсмажити цибулю.
Потім додайте тертий імбир.
Після цього часник, лимон, корицю, сіль і перець.
Перемішайте і через пару хвилин додайте чорнослив, Коран, баранину.
І помідори у власному соку
Після цього тушкуйте протягом 40 хвилин. На стіл подавайте з м'ятно-сметанним соусом.