Рагу з баранини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте разом ситну баранину і соковиті овочі. До рагу відваріть рис або макарони. І проблема смачного обіду або вечері відпаде. Дивіться рецепт!
Рагу з баранини з овочами готуємо так. Поріжте м'ясо і овочі. Обсмажте баранину до рум'яної скоринки, потім додайте луки і морква, через 10 хвилин солодкий перець, а ще через 5 хвилин помідори і приправи. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні одну годину. При необхідності долийте трохи гарячої води. Приготуйте до рагу гарнір - це можуть бути макарони, рис або картопляне пюре. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Солодкий перець - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець, паприка - За смаком
М'ясо помийте, поріжте на шматки і обсмажте до скориночки на рослинному маслі.
Потім додайте до м'яса порізані цибулю і моркву, разом обсмажуйте протягом 10 хвилин. Потім додайте солодкий перець.
Ще 5 хвилин і можна додати порізані помідори, а також перець, сіль і перець. Доведіть суміш м'яса і овочів до кипіння.
Потім зробіть вогонь найслабшим і тушкуйте під кришкою один годину. Якщо буде масло рідини - додайте трохи гарячої води. Поки м'ясо гаситься, приготуйте гарнір. Подавайте на стіл гарячим.