Гуляш з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш він і в Африці гуляш. Але якщо це гуляш з баранини, та ще й приготовлений в мультиварці - то це вже не просто гуляш. Це витвір кулінарного мистецтва!
Гуляш з баранини готуємо в мультиварці. Поріжте всі овочі і м'ясо. Обсмажте цибулю і цибулю-порей в чаші мультиварки, потім додайте болгарський і перець чилі, а також помідори і трохи протушкувати. Потім додайте роздавлений часник, паприка, томатну пасту і через кілька хвилин видаліть зажарку з мультиварки, замість неї викладіть м'ясо і обсмажте до рум'яної скоринки, потім додайте борошно, Верн zažarku. Налийте воду і тушкуйте три години. За півгодини до готовності додайте в гуляш зелень і лавровий лист. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 500 мілілітрів
Цибуля і цибуля-порей подрібніть і обсмажте в чаші мультиварки на рослинній олії.
Потім додайте в мультиварку нарізані болгарський і перець чилі, а також помідори.
Трохи протушкувати, потім додайте роздавлений часник, паприка, томатну пасту. Через 3-4 хвилини видаліть зажарку з мультиварки в окремий посуд.
Баранину поріжте смужками.
Смажте в мультиварці до рум'яності.
Потім додайте борошно.
І через хвилину поверніть в мультиварку зажарку і додайте воду. Закрийте кришку і увімкніть режим «Гасіння» на 3 годину.
Дрібно порубати зелень і за півгодини до готовності разом з лавровим листом додайте до м'яса. Подавайте на стіл гарячим.