Рецепт Гуляш з баранини фото

Гуляш з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Гуляш з баранини призначений для довгого холодного вечора в колі сім'ї. Ця страва вас зігріє, наситить, вразить своїм чудовим смаком. Баранина повинна бути свіжою і відмінної якості.

Як приготувати гуляш з баранини?

1. Баранину наріжте кубиками, приправити сіллю, поперчіть і обваляйте в борошні.

2. У великій каструлі розігрійте масло і поступово обсмажте шматочки баранини. М'ясо повинно міститися в один ряд. Смажте його до коричневого кольору з усіх боків порціями. Кожну попередню вибирайте на окрему тарілку і смажте наступну.

3. Лук почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте в маслі в тій же каструлі, де смажили м'ясо. Лук повинен бути м'яким.

4. Потім додайте подрібнений часник і смажте хвилинку.

5. Додайте вино, тушкуйте трохи, потім поверніть в каструлю м'ясо.

6. Накрийте кришкою, додайте чебрець, лавровий лист, влийте бульйон і тушкуйте гуляш до м'якості м'яса на повільному вогні.

7. Картоплю і моркву почистіть і наріжте великими кубиками. Додайте в каструлю, збільшіть вогонь і тушкуйте, не закриваючи кришкою, протягом 10 хвилин.

8. Перед подачею додайте горошок, перемішайте, виберіть гілочки чебрецю і лавровий лист.

Гуляш з баранини готовий!

Смачного!


  • Баранина - 450-500 грам
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоне сухе вино - 1 Склянка
  • Томатна паста - 1/2 склянки
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Чебрець, гілочки - 3-4 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Картопля - 3-4 штук
  • Горошок - 1/2 склянки (свіжий або морожений)
Як приготувати гуляш з баранини?

1. Баранину наріжте кубиками, приправити сіллю, поперчіть і обваляйте в борошні.

2. У великій каструлі розігрійте масло і поступово обсмажте шматочки баранини. М'ясо повинно міститися в один ряд. Смажте його до коричневого кольору з усіх боків порціями. Кожну попередню вибирайте на окрему тарілку і смажте наступну.

3. Лук почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте в маслі в тій же каструлі, де смажили м'ясо. Лук повинен бути м'яким.

4. Потім додайте подрібнений часник і смажте хвилинку.

5. Додайте вино, тушкуйте трохи, потім поверніть в каструлю м'ясо.

6. Накрийте кришкою, додайте чебрець, лавровий лист, влийте бульйон і тушкуйте гуляш до м'якості м'яса на повільному вогні.

7. Картоплю і моркву почистіть і наріжте великими кубиками. Додайте в каструлю, збільшіть вогонь і тушкуйте, не закриваючи кришкою, протягом 10 хвилин.

8. Перед подачею додайте горошок, перемішайте, виберіть гілочки чебрецю і лавровий лист.

Гуляш з баранини готовий!

Смачного!

Схожі рецепти