Гуляш з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Показую, як зробити гуляш з яловичини в мультиварці в домашніх умовах. Блюдо завдяки мультиварці готується до божевілля просто, але виходить дивно смачним, соковитим, ніжним. Рекомендую.
З радістю ділюся з вами простим рецептом гуляшу з яловичини в мультиварці. Це - одне з перших страв, яке я навчилася готувати в мультиварці. Воно у мене вийшло з першого разу. Чого і вам бажаю Блюдо виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Розповідаю, як приготувати гуляш з яловичини в мультиварці - сподіваюся, вам сподобається мій рецепт. Приємного вам апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Морква - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Зелень - 50 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. М'ясо промити під проточною водою. Нарізати кубиками. Включити режим «Жарка», час 30 хвилин. Дозволити маслу нагрітися, тоді обсмажувати м'ясо з усіх боків протягом 20 хвилин.
2. Цибуля чистий, перець очищаємо від зерен. Овочі нарізаємо кубиками. Додаємо до м'яса. Всі разом обсмажуємо.
3. Морква чистим, натираємо на крупну тертку. Обсмажуємо разом з м'ясом і овочами.
4. Готуємо соус: змішуємо воду, зі сметаною, томатною пастою і борошном. Все добре перемішуємо за допомогою віночка.
5. Заливаємо сумішшю м'ясо і овочі. Включаємо режим «Гасіння», час 1, 5 годину.
6. Після того, як прозвучить сигнал, додаємо дрібно нарізану зелень. Закриваємо кришкою і дозволяємо страви потомитися ще 15 хв, насититися ароматами.
7. Блюдо готово! Дуже добре поєднується з гречаною або інший кашею. Смачного!