Рецепт Гуляш з індички в мультиварці фото

Гуляш з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хоча традиційно гуляш подають як самостійну страву, але на нашій території його прийнято їсти з будь-яким гарніром. Так чи інакше, це дуже смачне, особливо якщо робити гуляш з м'яса індички.

Опис приготування:

Це чудове блюдо, яке прийшло до нас з Угорщини, Зараз має безліч різних варіантів приготування, і я хочу поділитися з вами одним з них. У цьому рецепті гуляшу з індички в мультиварці з фото ви дізнаєтеся, як дуже легко і швидко зробити смачне блюдо, яке, якщо не додавати стільки спецій, підійде навіть для дітей. Тут ми використовуємо м'ясо індички, яке є дієтичним і володіє багатьма корисними властивостями, тому такий гуляш не тільки смачний, але і, можна сказати, корисний. Ну а як його їсти, вирішувати вам, ви можете подати його зі своїм улюбленим гарніром або як самостійну страву, в будь-якому випадку з цим простим рецептом гуляшу з індички в мультиварці смачний обід або вечерю вам забезпечений.

1) М'ясо індички промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо на невеликі шматочки.

2) Вибираємо на мультиварці режим"Випічка" , наливаємо в чашу рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю до м'якості. Потім додаємо індичку і смажимо все разом ще 10 хвилин. Всипаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо все до золотистого кольору.

3) У мисці змішуємо сметану, томатну пасту і воду. Включаємо режим"Гасіння" з 1, 5 години і переливаємо приготовлену суміш в чашу, солимо і заправляємо спеціями, додаємо лавровий лист. Закриваємо кришку і йдемо займатися своїми справами.

Коли наш гуляш буде готовий, відкриваємо мультиварку і розкладаємо його по тарілках, посипавши подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!


  • Філе індички - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Паприка солодка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зелень свіжа - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 2 Ст. Ложки
Це чудове блюдо, яке прийшло до нас з Угорщини, Зараз має безліч різних варіантів приготування, і я хочу поділитися з вами одним з них. У цьому рецепті гуляшу з індички в мультиварці з фото ви дізнаєтеся, як дуже легко і швидко зробити смачне блюдо, яке, якщо не додавати стільки спецій, підійде навіть для дітей. Тут ми використовуємо м'ясо індички, яке є дієтичним і володіє багатьма корисними властивостями, тому такий гуляш не тільки смачний, але і, можна сказати, корисний. Ну а як його їсти, вирішувати вам, ви можете подати його зі своїм улюбленим гарніром або як самостійну страву, в будь-якому випадку з цим простим рецептом гуляшу з індички в мультиварці смачний обід або вечерю вам забезпечений.

1) М'ясо індички промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо на невеликі шматочки.

2) Вибираємо на мультиварці режим"Випічка" , наливаємо в чашу рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю до м'якості. Потім додаємо індичку і смажимо все разом ще 10 хвилин. Всипаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо все до золотистого кольору.

3) У мисці змішуємо сметану, томатну пасту і воду. Включаємо режим"Гасіння" з 1, 5 години і переливаємо приготовлену суміш в чашу, солимо і заправляємо спеціями, додаємо лавровий лист. Закриваємо кришку і йдемо займатися своїми справами.

Коли наш гуляш буде готовий, відкриваємо мультиварку і розкладаємо його по тарілках, посипавши подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти