Гуляш з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хоча традиційно гуляш подають як самостійну страву, але на нашій території його прийнято їсти з будь-яким гарніром. Так чи інакше, це дуже смачне, особливо якщо робити гуляш з м'яса індички.
Це чудове блюдо, яке прийшло до нас з Угорщини, Зараз має безліч різних варіантів приготування, і я хочу поділитися з вами одним з них. У цьому рецепті гуляшу з індички в мультиварці з фото ви дізнаєтеся, як дуже легко і швидко зробити смачне блюдо, яке, якщо не додавати стільки спецій, підійде навіть для дітей. Тут ми використовуємо м'ясо індички, яке є дієтичним і володіє багатьма корисними властивостями, тому такий гуляш не тільки смачний, але і, можна сказати, корисний. Ну а як його їсти, вирішувати вам, ви можете подати його зі своїм улюбленим гарніром або як самостійну страву, в будь-якому випадку з цим простим рецептом гуляшу з індички в мультиварці смачний обід або вечерю вам забезпечений.
1) М'ясо індички промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Вибираємо на мультиварці режим "випічка", наливаємо в чашу рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю до м'якості. Потім додаємо індичку і смажимо все разом ще 10 хвилин. Всипаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо все до золотистого кольору.
3) У мисці змішуємо сметану, томатну пасту і воду. Включаємо режим "гасіння" з 1, 5 години і переливаємо приготовлену суміш в чашу, солимо і заправляємо спеціями, додаємо лавровий лист. Закриваємо кришку і йдемо займатися своїми справами.
Коли наш гуляш буде готовий, відкриваємо мультиварку і розкладаємо його по тарілках, посипавши подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!
- Філе індички - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Паприка солодка мелена - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 Ст. Ложки
1) М'ясо індички промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Вибираємо на мультиварці режим "випічка", наливаємо в чашу рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю до м'якості. Потім додаємо індичку і смажимо все разом ще 10 хвилин. Всипаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо все до золотистого кольору.
3) У мисці змішуємо сметану, томатну пасту і воду. Включаємо режим "гасіння" з 1, 5 години і переливаємо приготовлену суміш в чашу, солимо і заправляємо спеціями, додаємо лавровий лист. Закриваємо кришку і йдемо займатися своїми справами.
Коли наш гуляш буде готовий, відкриваємо мультиварку і розкладаємо його по тарілках, посипавши подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!