Гуляш з філе індички
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - смачне і ситне блюдо, яке обов'язково вам сподобається і не залишить нікого байдужим! Це відмінний спосіб допомогти своїй родині перейти на здорове харчування. Смачно, рекомендую!
Розповім, як приготувати гуляш з філе індички! Буде смачно і ніжно, ситно і неймовірно ароматно! Відмінно подавати таке блюдо як самостійне, якщо ви віддаєте перевагу здорове харчування. Також можна влаштувати сімейне домашнє застілля, подавши таку смакоту з яким-небудь смачним гарніром, зразок картопляного пюре!
- Грудки індички - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Перець болгарський - 0.5 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Для початку в режимі "жарка" або "гасіння" обсмажити на олії цибулю і моркву.
2. Далі додамо індичку і ще трохи обсмажити, поки м'ясо не побіліє. Спеції додайте за смаком.
3. Залишилося тепер покласти всі інші інгредієнти. Додамо воду і спеції, в режимі "гасіння" тепер готуємо 2 годину.
4. От і все! Смачного!