Гуляш з індички з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва не завжди складається з дивовижних продуктів. Іноді простота дає приголомшливий смак.
Картопля почистіть і відваріть до готовності, з нього зробимо пюре. М'ясо наріжте шматочками і обсмажте на олії до золотистого кольору, потім додайте овочі, спеції і тушкуйте. При подачі на тарілку викладіть пюре, а зверху гуляш з індички. Приємного!
- Філе індички - 500 гр Грам
- Морква - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль, перець, спеції за смаком - 5 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 1 літр
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Для початку поставимо варитися картопля. Для цього його слід очистити. Кожен розрізати на 4 частини. Скласти в каструлю. Залити водою. Довести до кипіння. Киплячий картопля посолити і варити до готовності.
Філе індички нарізаємо на невеликі скибочки.
На розігрітій сковороді обсмажити шматочки філе до ледь помітної румяности. Вогонь невеликий.
Очистіть цибулю. Лук потрібно подрібнити. Я вважаю за краще блендер, але можна нарізати руками.
Нарізану цибулю додайте до м'яса. Гасіть все разом до м'якості цибулі.
На великій тертці подрібніть морква.
Додайте моркву в сковороду і перемішайте.
Додайте трохи водички, томатної пасти. Додайте сіль і спеції. Гасіть під кришкою до готовності овочів.
До цього часу картопля вже повинен бути готовий. Злийте повністю воду. Додайте до картоплі молоко, вершкове масло. Пюріруйте картопля до пишного стану.
Подайте до столу гуляш з індички з картоплею. Смачного. Замість м'ясо індички можна взяти куряче філе, пісну свинину.