Гуляш з індички
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з індички готується з овочами приблизно за 40 хвилин. М'ясо індички - ніжне і соковите, а овочі і спеції страви додадуть веселку смаків і ароматів. Спробуйте приготувати гуляш з індички будинку.
Для приготування гуляшу з індички можна використовувати не тільки цілісно філе, але і фарш. Фарш обсмажують до коричневого кольору, а далі все треба робити згідно з рецептом.
Як приготувати гуляш з індички?
1. Індичку промийте і поріжте на кубики.
2. Lukovitsu чистий і narubite.
3. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте смужками.
4. Селера подрібніть.
5. Морква почистіть, помийте і наріжте кружальцями.
6. У великій сковороді розігрійте олію. Додайте нарізане кубиками філе індички. Смажте, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.
7. Додайте нарізану цибулю, болгарський перець, стебла селери, морква, пропущений через прес часник, подрібнені томати. 8. Через кілька хвилин накрийте гуляш кришкою, понизьте вогонь і тушкуйте 35-40 хвилин.
9. Для 5 хвилин до закінчення приготування додайте в гуляш горошок.
Подавайте гуляш з індички з рисом або картоплею. Зверху такий гуляш можна посипати рубаною зеленню і тертим сиром, пармезан, наприклад.
Гуляш з індички готовий!
Смачного!
- Індичка, філе - 500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Консервовані томати у власному соку - 780 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Болгарський перець - 1 штука
- Стебла селери - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 100 грам (свіжий або морожений)
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
Як приготувати гуляш з індички?
1. Індичку промийте і поріжте на кубики.
2. Lukovitsu чистий і narubite.
3. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте смужками.
4. Селера подрібніть.
5. Морква почистіть, помийте і наріжте кружальцями.
6. У великій сковороді розігрійте олію. Додайте нарізане кубиками філе індички. Смажте, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.
7. Додайте нарізану цибулю, болгарський перець, стебла селери, морква, пропущений через прес часник, подрібнені томати. 8. Через кілька хвилин накрийте гуляш кришкою, понизьте вогонь і тушкуйте 35-40 хвилин.
9. Для 5 хвилин до закінчення приготування додайте в гуляш горошок.
Подавайте гуляш з індички з рисом або картоплею. Зверху такий гуляш можна посипати рубаною зеленню і тертим сиром, пармезан, наприклад.
Гуляш з індички готовий!
Смачного!