Рецепт Гуляш з індички фото

Гуляш з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Гуляш з індички готується з овочами приблизно за 40 хвилин. М'ясо індички - ніжне і соковите, а овочі і спеції страви додадуть веселку смаків і ароматів. Спробуйте приготувати гуляш з індички будинку.

Для приготування гуляшу з індички можна використовувати не тільки цілісно філе, але і фарш. Фарш обсмажують до коричневого кольору, а далі все треба робити згідно з рецептом.

Як приготувати гуляш з індички?

1. Індичку промийте і поріжте на кубики.

2. Lukovitsu чистий і narubite.

3. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте смужками.

4. Селера подрібніть.

5. Морква почистіть, помийте і наріжте кружальцями.

6. У великій сковороді розігрійте олію. Додайте нарізане кубиками філе індички. Смажте, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.

7. Додайте нарізану цибулю, болгарський перець, стебла селери, морква, пропущений через прес часник, подрібнені томати. 8. Через кілька хвилин накрийте гуляш кришкою, понизьте вогонь і тушкуйте 35-40 хвилин.

9. Для 5 хвилин до закінчення приготування додайте в гуляш горошок.

Подавайте гуляш з індички з рисом або картоплею. Зверху такий гуляш можна посипати рубаною зеленню і тертим сиром, пармезан, наприклад.

Гуляш з індички готовий!

Смачного!

  • Індичка, філе - 500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Консервовані томати у власному соку - 780 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Стебла селери - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Зелений горошок - 100 грам (свіжий або морожений)
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
Для приготування гуляшу з індички можна використовувати не тільки цілісно філе, але і фарш. Фарш обсмажують до коричневого кольору, а далі все треба робити згідно з рецептом.

Як приготувати гуляш з індички?

1. Індичку промийте і поріжте на кубики.

2. Lukovitsu чистий і narubite.

3. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте смужками.

4. Селера подрібніть.

5. Морква почистіть, помийте і наріжте кружальцями.

6. У великій сковороді розігрійте олію. Додайте нарізане кубиками філе індички. Смажте, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.

7. Додайте нарізану цибулю, болгарський перець, стебла селери, морква, пропущений через прес часник, подрібнені томати. 8. Через кілька хвилин накрийте гуляш кришкою, понизьте вогонь і тушкуйте 35-40 хвилин.

9. Для 5 хвилин до закінчення приготування додайте в гуляш горошок.

Подавайте гуляш з індички з рисом або картоплею. Зверху такий гуляш можна посипати рубаною зеленню і тертим сиром, пармезан, наприклад.

Гуляш з індички готовий!

Смачного!

Схожі рецепти