Гуляш з індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички відрізняється не тільки чудовим смаком, але і відмінно поєднується з грибами. Разом з вершковим соусом гуляш з індички з грибами стає ніжним і ароматним.
Для справжніх м'ясоїдів і гурманів гуляш з індички з грибами стане справжнім відкриттям. Індичка набагато смачніше і корисніше курячого м'яса, а разом з грибами і сметанним соусом блюдо виходить просто чудовим.
- Філе індички - 700 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 40 грам
- Спеції - За смаком

1. Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо індички дуже високо цінується через своїх корисних властивостей і смакових якостей.

2. Філе індички потрібно нарізати шматочками середнього розміру.

3. Гриби обсмажуємо до золотистого кольору разом з цибулею на олії.

4. Змішуємо обсмажену індичку з грибами, заливаємо все сметаною. tusim навколо 15 хвилин на слабкому вогні.

5. Подаємо в гарячому вигляді. Можна до такого гуляшу з індички з грибами зробити гарнір, а в кінці прикрасити готову страву зеленню.