Рагу з баклажанів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цієї страви можна взяти м'ясо курки, індички або свинини. Будь-яке м'ясо, вказане в списку, за вказаною рецептурі встигне приготуватися.
Спочатку треба обсмажити м'ясо, потім додати баклажани, посолити, поперчити, залити томатним соусом і тушкувати хвилин 7. Швидко, смачно, красиво!
- Індичка (філе) - 600 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Баклажан - 2 шт Штук
- Помідори або томатний соус (макаронні вироби) - 3 штуки (якщо використовуєте томатний соус- 5 ст. Ложок.)
- Сіль, перець, спеції до птаха - За смаком
- Бульйон - 200 мілілітрів
Для приготування страви наріжте на шматочки філе індички.
На розігрітій сковороді з додаванням олії обсмажте м'ясо з усіх боків. Чи не кладемо спеції. Спеції виганяють вологу з м'яса. Будемо солити після обсмажування.
Додайте до обсмаженого м'яса очищені від хвостиків і шкірки баклажани. Можна взяти заморожені. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте все на середньому вогні 5 хвилин.
Додати сіль, поперчіть. Додайте томатну пасту (соус). Додайте трохи бульйону або води. Якщо використовуєте свіжі помідори, очистіть їх від шкірки і подрібніть. Додайте в сковороду і перемішайте. Тушкуємо ще 5-7 хвилин.
Подайте блюдо до столу. Блюдо цілком самостійне, але може подаватися і з гарніром.