Рецепт Рагу з баклажанів на зиму фото

Рагу з баклажанів на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Баклажан , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви любите баклажани? Тоді рагу з баклажанів вам припаде до смаку. Взимку відкрита баночка смачного рагу нагадає про літо, а який аромат часнику…. Обов'язково приготуйте рагу з баклажанів!

Опис приготування:

Рагу з баклажанів, мабуть, одне з найсмачніших! якщо сумніваєтеся, приготуйте одну-дві порції і оціните блюдо холодним, щоб зрозуміти, чи варто закочувати велику партію. Хай щастить! Мій рецепт, як приготувати рагу з баклажанів на зиму, вам на допомогу!

  • Баклажан - 2-3 штук (великі)
  • Помідори - 3 штуки (великі)
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 1
Баклажани вимийте, зріжте у них хвостики. Самі баклажани поріжте великими шматочками.
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 2
Обсмажте їх на сковороді в рослинному маслі до появи красивого кольору і напівготовності баклажанів.
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 3
Болгарський перець і часник поріжте шматочками, а помідори перекрутити на м'ясорубці.
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 4
До баклажанів додайте болгарський перець, часник і помідори. Протушкувати під кришкою до готовності овочів.
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 5
В кінці додайте оцет, перемішайте і вимкніть вогонь.
рагу з баклажанів на зиму - фото крок 6
У стерильні баночка утрамбуйте щільно рагу з баклажанів, закатати стерильними кришками. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти