Рагу з баклажанів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите баклажани? Тоді рагу з баклажанів вам припаде до смаку. Взимку відкрита баночка смачного рагу нагадає про літо, а який аромат часнику…. Обов'язково приготуйте рагу з баклажанів!
Рагу з баклажанів, мабуть, одне з найсмачніших! якщо сумніваєтеся, приготуйте одну-дві порції і оціните блюдо холодним, щоб зрозуміти, чи варто закочувати велику партію. Хай щастить! Мій рецепт, як приготувати рагу з баклажанів на зиму, вам на допомогу!
- Баклажан - 2-3 штук (великі)
- Помідори - 3 штуки (великі)
- Болгарський перець - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник - 5-7 зубчиків
- Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Баклажани вимийте, зріжте у них хвостики. Самі баклажани поріжте великими шматочками.
Обсмажте їх на сковороді в рослинному маслі до появи красивого кольору і напівготовності баклажанів.
Болгарський перець і часник поріжте шматочками, а помідори перекрутити на м'ясорубці.
До баклажанів додайте болгарський перець, часник і помідори. Протушкувати під кришкою до готовності овочів.
В кінці додайте оцет, перемішайте і вимкніть вогонь.
У стерильні баночка утрамбуйте щільно рагу з баклажанів, закатати стерильними кришками. Зберігайте в прохолодному місці.