Рагу з баклажанів смачне
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте до сімейного обіду або вечері рагу з баклажанів. Смачно, корисний і простий!
Всі овочі треба нарізати кубиком, потім обсмажити на маслі і згасити в томатному соусі. Подаємо як самостійну страву або гарнір. Смачного!
- Баклажан - 3 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний соус або томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції, цукор - За смаком
Баклажани очистити від шкірки і нарізати кубиком.
Цибулю і моркву нарізати. Лук я нарізала кубиком, а морква натерла на тертці.
1 кабачок нарізати кубиком. Шкірку з овочів я знімаю.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати моркву. Тушкуємо все разом, помішуючи.
Додаємо кабачки і синенькі.
Тушкуємо все разом до готовності. Коли овочі стануть трохи м'якше, додаємо томатний соус, сіль, цукор і спеції за смаком. Тушкуємо до готовності, помішуючи.
Подаємо, виклавши на блюдо або тарілку. Можна додати зелені за смаком.