Смачне овочеве рагу
(покроковий рецепт з фото)
Смачне овочеве рагу готується просто і швидко, а під час посту це просто незамінний блюдо! Таке рагу підійде не тільки на обід, але і навіть на вечерю, оскільки воно дуже легке і низькокалорійне.
Якщо хочете легкого і смачної страви, приготуйте овочеве рагу. За цим рецептом воно виходить дуже смачним. Головне дотримуйтеся рецептури. З овочів можна готувати чудові і найголовніше - корисні страви, тому я і раджу приготувати смачне овочеве рагу саме за цим рецептом.
- Кабачок - 1-2 штуки
- Морква - 1-2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Перець - 2-3 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень петрушки - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Кінець літа і осінь - сезон овочевих страв, але як приготувати смачну овочеве рагу? виявляється, що це дуже просто. Нам знадобляться найпростіші й доступні овочі (якщо готуєте рагу взимку, то можна використовувати і заморожені).
2. Шаткуємо цибулю і болгарський перець. Нарізку вибирайте самі. Я вважаю за краще більшу.
3. Нарізаємо помідори (можна їх очистити від шкірки).
4. Кабачки я зазвичай очищаю від шкірки і нарізаю кубиками.
5. Морква нарізаємо соломкою або брусочками (краще не натирати її на терку, а саме нарізати).
6. Тепер відправляємо все нарізані овочі смажитися. Відразу обсмажуємо кабачок, потім додаємо помідори, а вже в кінці всі інші овочі.
7. У самому кінці додаємо часник і рубану зелень (найкраще кріп). Доводимо до готовності і знімаємо з вогню.
8. Подаємо смачне овочеве рагу в гарячому вигляді.