Дуже смачне овочеве рагу
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто із задоволенням їсть гарячі страви без м'яса, хочу запропонувати рецепт, як приготувати дуже смачне овочеве рагу в домашніх умовах. Такого ароматного і насиченого страви ви ще не пробували.
Щоб зробити ситне рагу, рекомендую додати трохи відвареного нуту. Вийде дивно смачно. Овочі ви можете використовувати абсолютно будь-які, які вам до душі. Цей рецепт хороший ще тим, що на процес його приготування ви витратите не більше півгодини. Відмінний варіант ситного і смачного страви для всієї родини на обід або вечерю.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Помідори - 400 грам (у власному соку)
- Цвітна капуста - 100 грам
- Брокколі - 100 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Кукурудза - 100 грам
- Гайка - 1 Склянка (відвареної)
- Сіль і спеції - За смаком (перець, імбир, куркуми і TD)
1. Ось такий корисний і смачний набір інгредієнтів вам потрібно. Для любителів гостренького рекомендую додати свіжий гострий перець.
2. Очистіть і подрібніть цибулю, перець, часник.
3. Розігрійте рослинне масло, викладіть овочі і обсмажте. Додайте спеції за смаком, перемішайте.
4. Викладіть помідори у власному соку. Можна використовувати і свіжі, тільки попередньо очистіть їх від шкірки.
5. Додайте воду і залиште гаситися на середньому вогні хвилин на 10.
6. Викладіть заздалегідь відварений нут.
7. Брокколі і цвітну капусту вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття. Додайте в рагу хвилин через 10 після нуту.
8. Ще хвилин через 5-7 можна додати стручкову квасолю і кукурудзу.
9. Акуратно все перемішайте і залиште на вогні ще хвилин на 10, поки овочі повністю проготовятся.
10. Перед подачею можна додати в рагу сметану або натуральний йогурт, а також щіпку свіжої зелені.