Дуже смачне печиво з арахісового масла
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться чогось новенького, я поділюся рецептом, як приготувати печиво з арахісового масла. Печенюшки дуже міцні, з тягучою текстурою і сильним арахісовим смаком.
Арахісове масло можна приготувати вдома, а можна купити в магазині.
Але домашнє, звичайно, смачніше.
Для приготування печива абсолютно не потрібна мука, але воно виходить хрустким, солодким і дуже смачним.
- Арахісове масло - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Ваніль - 1 щіпка
1. Яйце кімнатної температури збийте до піни.
2. Додайте цукор, збийте все міксером.
3. Коли яйце посвітлішало і збільшилася в обсязі, додайте арахісове мало і ванільну есенцію або ваніль. Заважайте до однорідності.
4. Отриману масу розділіть на 2 частини. В одну відразу додайте шоколадну крихту або крапельки.
5. Свіжий арахіс (хоча можна навіть солонуватий) докладний ножем або подрібніть в блендері, як вам більше подобається. Додайте до другої частини пасти.
6. Деко застеліть пергаментом, викладайте на нього майбутнє печиво. За допомогою двох столових ложок сформуйте кульку, а потім притисніть його виделкою з двох сторін.
7. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 12 хвилин. Дайте готовому печінкою охолонути, щоб утворилася хрустка скоринка.