Печиво з арахісового масла
(покроковий рецепт з фото)
Домашнє печиво з додаванням арахісового масла виходить надзвичайно смачним і ароматним. Супер рецепт для відчайдушних ласунів. Апетитне печиво з арахісовим маслом на всі випадки життя.
Перша партія арахісового масла, яку я приготувала, розійшлася миттєво, а ось повторно приготоване вже виявилося не так затребуване, тому, порившись в зарубіжних джерелах, я знайшла цікавий рецепт печива на його основі. Печиво вийшло ніжне, розсипчасте з насиченим арахісовим смаком. Бажаю всім спробувати і отримати задоволення.
- Арахісове масло - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100-150 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибокій ємності міксером змішайте арахісове масло, масло вершкове та цукор. Після додайте яйце і ванілін, знову змішайте до отримання крему.
2. В окремій мисці змішайте борошно, сіль і розпушувач. Сухі інгредієнти всипте в рідку суміш і отримаєте пісочне тісто.
3. Охолодіть тісто протягом 2-3 годин.
4. З охолодженого тіста сформуйте печиво. Випікайте його протягом 10 хвилин при 190 градусів.