Рецепт Овочеве рагу з баклажанів фото

Овочеве рагу з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Цукіні
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

З появою на ринку і на дачі стиглих різноманітних овочів саме час випробувати рецепт, як приготувати овочеві рагу. Вітамінне, смачне і барвисте блюдо обов'язково прикрасить ваш стіл.

Опис приготування:

Процес приготування рагу дуже простий, але трудомісткий. Всі овочі потрібно помити, почистити і нарізати, що і займає більшу частину часу. У блюдо можна додавати будь-які овочі за смаком (і навіть замінювати ті, що в рецепті). Надати рагу насичений смак можна за допомогою свіжої зелені і сухих трав, спецій.

  • Баклажан - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Braai - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
овочеве рагу з баклажанів - фото крок 1
1. Всі овочі ретельно миємо від бруду, потім всі овочі, крім зелені, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Казан або сковороду з високими бортами ставимо на вогонь, наливаємо оливкову олію, відправляємо спершу цибулю, а через пару хвилин морква.
овочеве рагу з баклажанів - фото крок 2
2. Після обсмажування цибулі і моркви додаємо решту овочів. Трохи"припускаємо" їх, а потім наливаємо трохи холодної води (буквально на дні), накриваємо кришкою і тушкуємо овочі до м'якості. Зелень миємо й нарізаємо дрібно, додаємо в казан. За пару хвилин до готовності солимо і перчимо до смаку. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою, залишаємо рагу на 15-20 хвилин.
овочеве рагу з баклажанів - фото крок 3
3. Готове вітамінне рагу подаємо гарячим або холодним з скибочкою чорного хліба. Смачного!

Схожі рецепти