Рецепт Рагу з баклажанів з куркою фото

Рагу з баклажанів з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Вони, хто готував баклажан, знають, що до нього потрібен особливий підхід. Буває, що він гірчить, а також погано розм'якшується. Пару раз мої страви зовсім не виходили з-за цього. Але все змінилося.

Опис приготування:

Найкраще цей овоч готувати в мультиварці, потрібно додати до нього пару трійку інших інгредієнтів і все добре приправити. Саме так і вийшло мою страву. А тепер я для вас описала, як приготувати рагу з баклажанів з куркою. Ситно, просто і оригінально. Спробуйте внести і інші овочі.

  • Курка - 400 грам (без кісток)
  • Баклажан - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Вода - 1 Чайна ложка
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 1
Курку промийте і наріжте невеликими шматочками. Покладіть їх в чашу мультиварки і поставте режим"Жарка" .
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 2
Через 10 хвилин до курки додайте подрібнену моркву з цибулею. Смажте всі разом 5 хвилин.
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 3
Почистіть і наріжте баклажан. Додайте його в чашу. Поставте режим"Гасіння" з 30-40 хвилин.
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 4
У чашці перемішайте томатну пасту з майонезом, сіллю, перцем і водою.
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 5
Додайте соус в чашу мультиварки за 5 хвилин до готовності рагу.
рагу з баклажанів з куркою - фото крок 6
До готового рагу можна додати зелень. Смачного!

Схожі рецепти