Рагу з баклажанів з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто готував баклажан, знають, що до нього потрібен особливий підхід. Буває, що він гірчить, а також погано розм'якшується. Пару раз мої страви зовсім не виходили з-за цього. Але все змінилося.
Найкраще цей овоч готувати в мультиварці, потрібно додати до нього пару трійку інших інгредієнтів і все добре приправити. Саме так і вийшло мою страву. А тепер я для вас описала, як приготувати рагу з баклажанів з куркою. Ситно, просто і оригінально. Спробуйте внести і інші овочі.
- Курка - 400 грам (без кісток)
- Баклажан - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Вода - 1 Чайна ложка
Курку промийте і наріжте невеликими шматочками. Покладіть їх в чашу мультиварки і поставте режим "жарка" .
Через 10 хвилин до курки додайте подрібнену моркву з цибулею. Смажте всі разом 5 хвилин.
Почистіть і наріжте баклажан. Додайте його в чашу. Поставте режим "гасіння" з 30-40 хвилин.
У чашці перемішайте томатну пасту з майонезом, сіллю, перцем і водою.
Додайте соус в чашу мультиварки за 5 хвилин до готовності рагу.
До готового рагу можна додати зелень. Смачного!